Kontakt | Mapa webu | Vyhledat
Astoria CZ
Perfektní cappuccino- to je Astoria

Perfektní cappuccino

Perfektní cappuccino je espresso se stejným podílem mléka a mléčné smetany, s celkovým objemem kolem 150 ml.

Příprava mléčné smetany (ne pěny) je tajemstvím perfektního cappuccina. Bohatá, dlouhotrvající smetana, bez větších bublinek, je tajemstvím skvělého pocitu ve vašich ústech. Pro nejlepší výsledky, použijte co možná nejstudenější plnotučné mléko. To nám umožní více času zpracovat pěnu, před tím, než dosáhne 65°C. Při této teplotě se mléčné tuky a proteiny proměňují. Je potřeba pěnu dokonale vyšlehat.

Je velmi důležité, abyste trysku s párou umístili správně, s ohledem na hladinu mléka. Ideální pozice dosáhnete, když je špička trysky půl centimetru pod hladinou, jemně na stranu, tak, aby pára vytvořila vír. Jak se bude objem mléka zvyšovat, spusťte nádobu, abyste udrželi trysku s párou ve stejné pozici s ohledem na hladinu mléka. Když dosáhneme požadovanou teplotu, musíme pokračovat ve zpracování, lehce oklepeme dno nádoby o povrch, abychom eliminovali bublinky. Otáčejte rychle nádobou, aby mléko a smetana zůstaly smíchané a společně je nalijte do espressa. Umění perfektního cappuccina zde však nekončí. Ve skutečnosti mléko otevírá zcela novou hranici originality, kreativity a zážitku barmana.


perfektní espresso

Greenline

Myslete na přírodu

plus4you

plus4you

kontakt

kontakt na prodejce

© 2017 PH compact, s.r.o.   Všechna práva vyhrazena.
IČ 26225964 www.phcompact.cz